Rustikk'a Møbler & Interiør

Om Oss

Produktene til Rustikk'a Møbler & Interiør står fremfor alt for ekte lidenskap, kjærlighet og respekt for naturen. Det vår fortryllende vakre, evige nature som lar oss, og som inspirerer oss til å lage enestående produkter. Hos oss finner du robuste møbler du kan stole på, laget for hånd, som samtidig bevarer detaljer fra rene naturen og er av høyeste kvalitet.

Med funksjonaliteten til vakre, økologiske produkter, nøye utvalgte og bearbeidede materialer, våre kunnskaper, engasjement samt kundeservice har vi allerede vunnet tillit blant kunder i en rekke land verden rundt.

Kreativiteten til våre designere og deres lang erfaring muliggjør utførelse av skreddersydde møbler som passer ditt behøv. Materialer skaffes fra våre lokale leverandører, slik at ditt produkt alltid blir eksepsjonelt!

De utvalgte materialene vi jobber i er eik, furu, bøk, ask, valnøtt samt resirkulert treverk som får nytt liv! Hvert produkt har sitt eget preg. Hver eneste trebit har en lang historie bak seg. Ingen trestykker er like fordi de har blitt formet og farget av naturen i lang tid.

Alt det beste stammer fra naturen.

Hilsen
Rustikk'a Møbler & Interiør